Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Αποστολή με ΕΛΤΑ courier

Η εταιρία μας αποστέλλει την παραγγελία σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER. 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,20 € για τα 2 πρώτα κιλά + 1,00 € ανά επιπλέον κιλό.Αντικαταβολή +2,00 €. 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50 € για τα 2 πρώτα κιλά + 1,00 € ανά επιπλέον κιλό.Αντικαταβολή +2,00 €.

 
 

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση διαφοροποίησης του κόστους των μεταφορικών, θα ενημερωθείτε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι αποδέχεστε το επιπλέον κόστος.

Μεταφορική εταιρία

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους συνιστάται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Πριν την αποστολή θα ενημερωθείτε για τα ανάλογα έξοδα αποστολής.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και άνετα τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε ώστε να την παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα. Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε χρόνο και δε επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών.

Ώρες παραλαβής: καθημερινά 8:00 - 16:00 και  Σάββατο 8:00 - 14:00

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο